Rouzbeh Tahmassian - Remissio

Description
Rouzbeh Tahmassian - Remissio
Résine, Techniques mixtes - Signé à la main, Signée dans la planche - ORIGINAL UNIQUE - 2020

Uniek kunstwerk uit het atelier van de kunstenaar.

Techniek: gemengde techniek op grof en zeldzaam hout. Het houtwerk is onder handen genomen met een unieke verbrandings- en bewerkingstechniek. De hars is erop gebrand met een eigen ontwikkeld techniek.

Gebruikte materialen o.a: hout, vuur, acrylverf, olieverf, foto, damar hars, bijenwas en vernis (glanzend).

Afmetingen 80x35x2,5 cm

De toplaag van het kunstwerk bestaat uit een speciale vernis (glanzend), welke deze beschermt tegen stof en UV-licht. Het werk is aan de achterkant gesigneerd door de kunstenaar. Wordt tevens geleverd met certificaat van echtheid.

Het kunstwerk wordt zorgvuldig en professioneel ingepakt en verzekerd verzonden. Met de Track&Trace code kan het pakket gevolgd worden tot aan uw deur. Het kunstwerk kan ook worden opgehaald in Rotterdam (Nederland).


Rouzbeh Tahmassian, gevestigde beeldend kunstenaar uit Rotterdam. Zijn werk wordt wereldwijd verkocht en geëxposeerd. De unieke combinatie van technieken en materialen en expressieve beelden maken zijn werk erg geliefd. Er zijn geen reproducties, alle werken zijn origineel en stuk voor stuk uniek.
Met een sterke aanwezigheid en succes bij de toonaangevende galleries zoals SaatchiArt, Artfinder, Artmajeur en Singulart groeit de vraag naar zijn werk enorm de laatste jaren. Zijn werk is mysterieus en prikkelt de fantasie van de kijker. Zijn kunst is continu in beweging en beperkt zich niet alleen tot figuratief, maar ook abstract, portretwerk en sculpturen behoren tot zijn oeuvre.
Zoals de kunstenaar zelf beschrijft: “Ik gebruik veel verschillende materialen zoals hout, verf, (bijen)was, sanguis, goud en zilver, katoen en verscheidene soorten hars. Van te voren zijn de kaders wel uitgezet, maar begint het creatieve proces pas nadat de eerste hand erop is gelegd. Hierin laat ik mij leiden door mijn gevoel. Er bestaan dan geen grenzen in wat ik kan. Ik ben altijd op zoek naar een nieuw effect, een nieuw beeld, op zoek naar het onbekende. Ik heb het gevoel dat er altijd nog meer is om te ontdekken.”

Informations du lot
Artiste
Rouzbeh Tahmassian
Titre de l'oeuvre d'art
Remissio
Technique
Résine, Techniques mixtes
Signature
Signé à la main, Signée dans la planche
Année
2020
Période
2010-aujourd'hui
Édition
ORIGINAL UNIQUE
Condition
Neuf
Taille de l’image
80×35 cm
Vendu avec cadre
Non
Taille totale
80×35×2.5 cm
Pas encore inscrit(e) ?
En créant gratuitement votre compte Catawiki, vous pourrez faire des offres sur n’importe lesquels de nos 50 000 objets d’exception proposés en vente chaque semaine.
ou Connectez-vous