Ronald Chapeau - Brigitte Bardot

Description
Ronald Chapeau - Brigitte Bardot
Techniques mixtes - Signé à la main

Prachtig mixed media werk op kranten, drukwerk en verf! Ronald chapeau maakt van elk werk iets uniek zo heb nooit iemand precies hetzelfde werk thuis hangen!
Afgewerkt met een laag epoxy!

Ronald Chapeau is van beroep al jarenlang ambachtelijk zeefdrukker. Een aantal jaren geleden heeft Ronald ervoor gekozen om zijn artistiek inzicht, creativiteit en passie voor kunst te combineren op het doek. Door zijn jarenlange ervaring als zeefdrukker voor o.a. Herman Brood en Corneille weet hij inmiddels een geweldige techniek op zijn doeken toe te passen.

Van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten vanuit de hele wereld sieren het volle werk van Ronald Chapeau. Er worden alleen originele details aan de kleine edities toegevoegd die tegelijkertijd Popart, surrealisme, figuratief en populisme aandoen. Zo ontstaat er een spannende, fel gekleurde mixed media art van deze kunstenaar.

Informations du lot
Artiste
Ronald Chapeau
Titre de l'oeuvre d'art
Brigitte Bardot
Technique
Techniques mixtes
Signature
Signé à la main
Période
2010-aujourd'hui
Condition
Neuf
Taille de l’image
60×80 cm
Cadre inclus
Non
Pas encore inscrit(e) ?
En créant gratuitement votre compte Catawiki, vous pourrez faire des offres sur n’importe lesquels de nos 50 000 objets d’exception proposés en vente chaque semaine.
ou Connectez-vous