MG - TD | Ongerestaureerd - 1953

Description
MG - TD | Ongerestaureerd - 1953
Lieu où le véhicule peut être récupéré : Pays-Bas - avec immatriculation néerlandaise - 82945 km - 4 - En bon état, en état de rouler, peut nécessiter des travaux mécaniques et esthétiques.

De MG T-serie bestaat uit een reeks open sportwagens met twee zitplaatsen en zeer weinig bescherming tegen weersinvloeden die MG tussen 1936 en 1955 produceerde. De serie omvatte de MG TA, MG TB, MG TC, MG TD, en MG TF Midget-modellen. De laatste van deze modellen, de TF, werd vervangen door de MGA welke wij ook in ons aanbod hebben. De TD is geproduceerd vanaf het jaar 1950, ons exemplaar is van 1953 en betreft dus een van de latere modellen. Altijd in eigendom geweest van dezelfde liefhebbers en met liefde en passie bereden en onderhouden.

Verkeert in goede maar ongerestaureerde staat. Een puur exemplaar. In de loop der jaren wel goed bijgehouden, de carrosserie is volledig hard zonder noemenswaardige roestvorming. Een TD welke u als MG liefhebber gezien moet hebben!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Sassenheim, Nederland.

Informations du lot
Marque
MG
Type de modèle
TD | Ongerestaureerd
Année
1953
Localité
Pays-Bas
Carrosserie
Cabriolet
Kilométrage au compteur
82945 km
Documents d'immatriculation
avec immatriculation néerlandaise
Transmission
Manuelle
Carburant
Essence
Couleur
Rouge
Chevaux
54
État (général)
4 - État raisonnable : en état de rouler, mais nécessite des travaux mécaniques ou esthétiques
Pas encore inscrit(e) ?
En créant gratuitement votre compte Catawiki, vous pourrez faire des offres sur n’importe lesquels de nos 50 000 objets d’exception proposés en vente chaque semaine.
ou Connectez-vous